Skip to content

Warmte recycling

Warmte hoeft niet eenmalig te zijn. Met de juiste systemen kan de energie die al in uw processen aanwezig is, worden herwonnen en gerecycled. Plant Heating Systems staat klaar om u te begeleiden naar duurzamere en efficiëntere oplossingen.

Onze rookgascondensors zijn ontworpen om afvalwarmte van rookgassen te benutten. Door het condenseren van deze gassen kunnen we de latente warmte vastleggen en deze omzetten in bruikbare energie, waardoor de efficiëntie van uw systemen wordt verhoogd en de milieu-impact wordt verminderd.

Deze slimme apparaten worden gebruikt om de efficiëntie van stoomketels te verhogen. Ze benutten de warmte van uitlaatgassen om het voedingswater voor te verwarmen, waardoor er minder brandstof nodig is om stoom te produceren en de operationele kosten worden verlaagd.

Onze proces warmtewisselaars zijn ontworpen om warmte over te dragen van de ene vloeistof naar de andere, zonder dat ze met elkaar mengen. Dit stelt u in staat om de warmte die anders verloren zou gaan, te hergebruiken en zo de efficiëntie van uw processen te verbeteren.

Deze apparaten benutten de warmte van stoom om lucht te verwarmen, waardoor ze uiterst efficiënt en effectief zijn voor een verscheidenheid aan industriële toepassingen. Ze zijn ontworpen om hoge prestaties en betrouwbaarheid te leveren, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.

Onze shell en tube warmtewisselaars zijn ontworpen voor efficiënte warmteoverdracht tussen vloeistoffen. Ze zijn robuust, betrouwbaar en flexibel, en kunnen worden aangepast aan een breed scala aan temperaturen en drukken, waardoor ze geschikt zijn voor diverse industriële toepassingen.