Skip to content

Over ons

Bij Plant HS staan we voor expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid in de levering en het onderhoud van industriële warmtesystemen. Als specialisten in het veld, brengen we een scala aan professionele producten en diensten om uw operationele behoeften te ondersteunen.

We dragen zorg voor alles, van boiler-installaties en stookinstallaties tot warmtewisselaars, met capaciteiten variërend van stoom van 250 kg/u tot 50 ton/u en heet water tot 35 MW. Daarnaast leveren we een breed scala aan ondersteunende diensten en producten, ontworpen om uw processen soepel en efficiënt te laten verlopen.

Onze troeven? We zijn lokaal aanwezig, met een professionele aanpak en sterke projectbeheersing. Ons team van ervaren specialisten is erop gericht om u te voorzien van de best mogelijke producten en diensten, altijd met een focus op kwaliteit en uitvoering.

Bij Plant HS zijn we meer dan alleen een leverancier; we zijn een betrouwbare, ondersteunende en flexibele partner. Onze pragmatische en hands-on benadering betekent dat we er zijn wanneer u ons nodig heeft, met een 24/7 branderonderhoud hotline klaar om u te ondersteunen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen.